El Rugby Sant Cugat fa història i accedeix a les semifinals pel títol de Lliga Iberdrola

Les santcugatenques superen (26-17) el Cocos als quarts després d'una pròrroga agònica

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat fa història i assoleix les semifinals pel títol de la Lliga Iberdrola després de superar (26-17) el Cocos de Sevilla als quarts de final en un matx disputat aquest diumenge a la Guinardera. Les santcugatenques han necessitat una pròrroga agònica després que el temps reglamentari hagi finalitzat amb empat (14-14). Les blau-i-negres es converteixen en un dels quatre millors conjunts de l'Estat espanyol juntament amb el Barça, el Majadahonda i el CRAT gallec. Les santcugatenques jugaran les semifinals el proper dissabte 11 de maig al camp del Majadahonda madrileny, a partit únic, davant un rival que és el màxim favorit per endur-se el títol. En finalitzar el partit, el tècnic santcugatenc de l'equip, Albert Casorrán, ha confirmat que tanca aquesta temporada l'etapa de sis anys al capdavant de l'equip.

El Rugby Sant Cugat ja està entre els millors quatre equips del rugbi estatal. Les santcugatenques han aconseguit aquesta fita insòlita després de trencar la barrera dels quarts de final. Alegria desfermada després del xiulet final en un partit que ha durat gairebé dues hores i mitja sota un sol de justícia a la Guinardera. Abraçades de les jugadores després d'un triomf vital i patit.

El partit ha estat vibrant i elèctric des de l'inici i és que al primer minut les visitants ja s'han avançat amb un 0 a 3, però les locals han respost amb marca i xut a pals capgirant al marcador amb el 7 a 3 al minut cinc. Les santcugatenques han dominat la possessió de la pilota amb un bon joc de mà ràpid davant una ferotge defensa andalusa. Les santcugatenques han tornat a sumar més punts per situar el 14 a 3 al marcador. Abans d'arribar al descans, les sevillanes han retallat diferències amb el 14 a 6.

A la represa, total domini andalús traduït amb punts i amb un empat a 14. Fins i tot, les visitants han disposat d'un xut a pals per guanyar el matx, però han errat. A la pròrroga s'ha vist el Rugby Sant Cugat del primer temps i les santcugatenques han demostrat el seu potencial ofensiu situant el 21 a 17 abans del descans. A la represa, segona part de la pròrroga amb nou recital ofensiu per certificar el 26 a 17 i l'accés a semifinals pel títol de lliga.

Majadahonda ja espera a les semifinals, però les santcugatenques tenen clar que volen fer història i plantar-se a la primera final pel títol de la Lliga Iberdrola. El tècnic, Albert Casorrán, es mostra ambiciós de cara a les semifinals a Madrid i també anuncia que deixarà la banqueta blau-i-negra a final de temporada.