Illa veu en la millora d'infraestructures una de les claus 'perquè el país pugui funcionar'

El candidat del PSC per al 12-M s'ha reunit a Sant Cugat amb empresaris de la ciutat i de la comarca


  • Comparteix:

El candidat del PSC, Salvador Illa, i la portaveu del grup municipal socialista, la senadora Elena Vila / Foto: Cugat Mèdia

El candidat del PSC, Salvador Illa, i la portaveu del grup municipal socialista, la senadora Elena Vila / Foto: Cugat Mèdia

El cap de llista del PSC, Salvador Illa, creu que cal que la Generalitat 'tingui els serveis públics com a primera prioritat' i que aposti per millorar les infraestructures. Ho veu com a elements fonamentals 'perquè el país pugui funcionar'. Ho ha dit aquest divendres a Sant Cugat, després d'haver recollit les inquietuds de persones del món empresarial de la ciutat i de la comarca en un dinar a la Masia Can Ametller.

A la trobada, Illa ha traslladat la voluntat de la seva candidatura d'"unir i servir", així com de "potenciar l'autogovern" a través de "la col·laboració i la no confrontació".


Salvador Illa

Cal fer infraestructures necessàries per posar el país en funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.