L'Handbol Sant Cugat, campió de lliga del grup D de Primera Nacional

Els santcugatencs han empatat (25-25) a la pista del Molins de Rei i lluitaran per pujar a Plata, segona categoria estatal


  • Comparteix:

Felicitat dels jugadors després de guanyar el títol de Primera Nacional / Foto: Handbol Sant Cugat

Felicitat dels jugadors després de guanyar el títol de Primera Nacional / Foto: Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat s'ha proclamat campió de lliga del grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs han aconseguit el punt que necessitaven per assolir aquest títol per primera vegada a la seva història després d'empatar (25-25) a la pista del Molins de Rei. Els vermells-i-negres coneixeran aquest dilluns els rivals que tindran a la fase d'ascens a Plata, segona categoria estatal, del 17 al 19 de maig encara en una seu per determinar. Els de Dani Ariño disputaran per segona vegada aquesta fase en una competició que reuneix els millors 12 equips de Primera Nacional.

Segona volta brillant
L'Handbol Sant Cugat ha assolit un títol històric amb el campionat de lliga del grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs han completat una brillant segona volta de campionat que els ha dut a finalitzar en primera plaça. Els santcugatencs han sumat 49 punts, empatats amb la Roca, però el millor goal average particular ha afavorit el conjunt de la nostra ciutat.

Consulta la classificació AQUÍ

Seu i rivals de la fase d'ascens
La Primera Nacional està integrada per 6 grups i els dos primers de cada grup disputen la fase d'ascens dividida en tres grups de quatre conjunts i únicament el primer assoleix l'ascens a Plata, segona categoria estatal. Aquest dilluns (17 h) els vermells-i-negres coneixeran els tres rivals (un primer classificat i dos segons classificats dels altres grups) i la seu on es disputarà la competició del 17 al 19 de maig.

Si els santcugatencs no quedessin en primera plaça a la fase d'ascens encara hi hauria una segona oportunitat: finalitzar segons a la fase d'ascens i ser el millor subcampió dels tres grups. Aquest fet et permet jugar una eliminatòria d'ascens davant el quart per la cua de Plata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.